Правила проживання з домашніми тваринами в релакс комплексі Шепільська
  1. У релакс комплексі Шепільська дозволено проживання з тваринами: кішки дрібних порід та собаки не бійцівських порід до 7 кг, у номерах «Стандарт з балконом» , котеджах та таунхаузах, при попередній згоді адміністрації готелю.
  2. Готель залишає за собою право визначати, чи можливе проживання конкретної домашньої тварини в номері. Доплата за тварину становить 300 грн/доба та надається миска, одноразова пеленка, іграшка.
  3. При заселенні в готель з домашніми тваринами, гість зобов’язаний ознайомитись з «Правилами проживання гостей з тваринами» і поставити підпис що підтверджує згоду з даними правилами.
  4. Готель залишає за собою право відмовити у поселенні без повернення коштів, якщо гості прибудуть на поселення з твариною без попереднього узгодження з адміністрацією.
  5. Якщо гість самовільно приїхав та розмістився у номерному фонді з твариною, то сплачує штраф 1000 грн. та суму за повний період проживання.
  6. Розміщення з домашньою твариною допускається тільки у разі, присутності документів ветеринарної служби, що відповідають законодавству України. Готель має право запросити цю інформацію в будь-який час.
  7. Вхід з тваринами в приміщення ресторану, рецепції, спа-центру та на територію дитячого майданчику заборонено.
  8. Годувати домашніх тварин з посуду ресторану суворо забороняється.
  9. Забороняється мити домашніх тварин в душових кабінах номерів, розчісувати та використовувати рушники, простирадла та іншу постільну білизну що належить готелю
  10. За відсутності спеціальної клітки для домашніх тварин, забороняється залишати домашніх тварин без нагляду господарів в номері готелю, холі корпусу, на території готелю
  11. Гість зобов’язаний забезпечити відсутність домашньої тварини під час прибирання номера співробітниками готелю або проведення ремонтних робіт в номері.
  12. Гість несе повну відповідальність за будь-які збитки, завдані твариною. При заселені в Готель із домашніми улюбленцем, гість зобов’язаний внести грошовий депозит у розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за можливі ризики нанесення шкоди майну Готелю. Депозит грошових коштів повертається по закінченню проживання в готелі, в разі відсутності шкоди. У разі нанесення серйозних збитків, гість зобов’язаний відшкодувати усі витрати, пов’язані з наслідками шкоди.
  13. Готель залишає за собою право відмовити у наданні послуг гостям, які проживають з твариною у разі:
  • порушення правил проживання;
  • агресивної, неадекватної, галасливої поведінки тварини.